Personvern og cookies

Hjem » Personvern og cookies
Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Trasoppklinikken sin nettside – trasoppklinikken.no. Trasoppklinikken er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på denne nettsiden.

Trasoppklinikken samler ikke inn sensitive personopplysninger på nettsiden.

Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold.

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Informasjon og personopplysninger kan slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

Kontaktinformasjon

Telefon 23 34 82 00 – post@trasoppklinikken.no

Trasoppklinikken, Trasoppterrassen 25, 0672 Oslo.

Hva er cookies / informasjonskapsler?

trasoppklinikken.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (Nettvett.no)

Informasjonskapsler som benyttes på vår nettside

Google Analytics 4
Google Analytics 4  brukes til å måle trafikken på våre nettsider.

Du kan deaktivere informasjonskapsler fra Google Analytics her.

Matomo
Matomo brukes til å måle trafikken på våre nettsider.

[matomo_opt_out]

Cookies